به سايت خوش آمديد !


براي مشاهده مطلب اينجا را کليک کنيد

خانه / آشپزی / غذای محلی قاتیق شورباسی ( آبگوشت ماست )
قاتیق شورباسی(آبگوشت ماست)

غذای محلی قاتیق شورباسی ( آبگوشت ماست )

در امروز قصد دارم یک غذای محلی ترکی ، به اسم قاتیق شورباسی به معنی (آبگوشت ماست) رو براتون آموزش بدم که خیلیییی خیلیییی ساده هستش و

مناسب افرادی که تازه شروع به آموزش آشپزی کردن  هست و البته بسیار خوش مزه است! قاتیق شورباسی به دلیل دارا بودن ماست و تخم مرغ سرشار از پروتیینه و بسیار مفید هم هست 🙂

مواد لازم برای ۴ نفر

۷۵۰گرم ماست پر چرب ، دو عدد پیاز متوسط ، یک عدد تخم مرغ ، نمک و زرد چوبه به مقدار لازم ، روغن به میزان لازم ، فلفل و نعنا به مقدار لازم

طرزتهیه قاتیق شورباسی

در ابتدا دو عدد پیاز رو به صورت نگینی خورد کرده ، در قابلمه ای کمی روغن میریزیم و روی گاز میذاریم تا کمی داغ بشه و پیاز ها رو به اون اضافه میکنیم و تفت میدیم تا کاملا سرخ بشه و نمک ، فلفل ، زرد چوبه  و نعنا رو به اندازه ای که فکر میکنیم کافی هست بهش اضافه میکنیم.

 ماست رو در ظرفی ریخته و اون رو با چنگال خوب هم میزنیم تا کاملا رقیق بشه و یک عدد تخم مرغ را که از قبل در ظرف دیگری ، آن را به خوبی هم زدیم به آن اضافه میکنیم و به اندازه ی یک لیوان و نصفی آب به آن اضافه میکنیم و همه رو با هم مخلوط میکنیم.

و پیازها رو که از قبل آماده کرده بودیم رو به مایعمون اضافه میکنیم و روی شعله گاز قرار میدیم و آروم آروم اون رو هم میزنیم تا ماست بریده بریده نشه این کار رو تا زمانی ادامه میدیم که کاملا به جوش بیاد و قاتیق شورباسی رو داخل کاسه ای ریخته و میل میکنیم 🙂

 

 

قاتیق شورباسی(آبگوشت ماست)

 

 

همچنین ببینید

آموزش کباب شامی

امروز قصد دارم یک غذای فوق العاده خوشمزه رو براتون آموزش بدم که کمتر کسی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *